Om mig

 

Jeg (Karina) hentede den 17. januar 1999 min første Karelsk Bjørnehund - dette må siges var noget af en spændende udfordring som inden jeg fik set mig om greb om sig. Udstillinger, træf, træning og sporarejde - jeg måtte bare have en hund mere. Efterfølgende udviklede det sig til flere bjørnehunde og ikke mindst til kennelmærke og hvalpekuld.

 

Mine hunde har aldrig være tilhængere af traditionel tørfoder og derfor har de altid fået hjemmelavet mad og rigeligt med kødben. Da flokken blev større blev det pludselig sin sag hver dag, at skulle koge kød med ris og grønsager (der skulle rigtig mange kg til 5 store hunde). En veninde som også havde bjørnehunde havde BARF´et i mange år og derfor tog jeg en rask beslutning - mine hunde skulle også på BARF – det var trods alt nemmere end, at skulle kokkerere hver aften.

 

I starten var jeg noget usikker - fik hundene mon det de havde behov for af vitaminer og mineraler, gjorde jeg det rigtige ? Heldigvis har jeg en god dyrlæge der forskikrede mig om, at man tydeligt kunne se på hundene om alt var ok. Hun sagde i øvrigt, at hvis jeg da ikke helt troede på det kunne jeg jo altid få taget en blodprove og tjekket værdierne. Det gav mig den tryghed jeg behøvede for jeg ville jo selvfølgelig mine hunde det bedste.

 

Efterhånden som jeg fik læst og tillagt mig større og større viden omkring BARF er jeg overbevist om, at det var det helt rigtig valg – dog kan det ærgre mig, at jeg ikke startede på det tidligere, men jeg trøster mig med, at det er bedre sent end aldrig.

 

Da jeg startede var det ikke helt nemt, at få ordenligt BARF kød til hundene. Der var kun var ganske få forhandlere i Danmark. Efter en årrække blev jeg lidt træt af, at betale dyr fragt fra sønderjylland hver anden måned og jeg besluttede mig for, at åbne NATURHUNDEN.dk.

 

Blot til info har jeg aldrig fået taget blodprøver, for at teste hundenes værdier. Hundene stråler, øjene glimter, pelsen skinner, musklerne spiller og tænderne er flotte hvide som brugte de Colgate. De har vundet hvad der er værd, at vinde på udstilling og sporkonkurrencer.

Har du lyst at læse mere om mig og mine hunde kan du gå ind på www.huntingbeardog.dk (pt under ombygning)

 

  

Gimmired2

 Sagde du BARF ?